bulvártér

Az önmagába záródó bulvártér fekete lyukként szippantja magába az ún. valóságot.

Címkék

albert (1) animgif (1) blog (2) blogger (1) bloghu (2) blogter (1) bodrácska (1) boksz (1) botrány (1) box (1) bulvár (15) bulvárújságíróképző (4) celeb (2) csala (1) derce (1) elit (1) élő (1) elvis (1) eu (1) fábry (1) fasz (1) flipperöcsi (1) frei (1) gera (1) gerendai (2) győzike (2) gyurcsány (2) hajas (1) hajdú (1) halál (1) hal a tortán (2) havas (1) igazság (1) index (2) indián (1) jakupcsek (1) játék (1) kiszel (1) kóka (1) kóla (1) kortárs (1) kósa (1) kurva (1) mars (2) meta (1) műbalhé (1) nagykriszta (1) nemzeti (1) nyúlás (1) orbán (1) örkény (1) politika (2) pornó (1) radikális (1) sasvári (1) schengen (1) show (1) sporttevékenység (1) starwars (1) stohl (1) stophu (1) szex és new york (1) sziget (2) sztár (2) sztárok (1) tereskova (1) tomcat (1) tóth vera (1) tudomány (1) tv (1) tv2 (3) ürge (1) valóságshow (3) valo vilag (1) vv5 (1) vv veronika (1) widget (1) Címkefelhő

Friss topikok

bulvar.lap


A posztokban torrent, porno, warez, szex honlapokra mutató link nem található.

Váratlanul

2007.10.30. 11:58 - A Hannibal Lektűr-attitűd

Címkék: bulvár gyurcsány

Gyönyörű példa arra, hogy generálja önmagát a bulvár.
(Az arcosmagyarokat kérem, ne offoljanak - maga a hír szólhatna Orbánról vagy bármely más politikusról is...)

Váratlanul ismét szabadságra utazott Gyurcsány Ferenc kormányfő. A miniszterelnök augusztusban tért haza kéthetes pihenéséről, most Spanyolországba utazott családjával kikapcsolódni szombatig.


Noha a korábbi külföldi utakat Gyurcsány kivétel nélkül “beharangozta” internetes naplójában a spanyolországi útról egyetlen szó sem esett a legutóbbi bejegyzések között. A spanyol utazás részleteivel kapcsolatban meglepő a csend, a MEH sem adott erről felvilágosítást.
Gyurcsány idén nyáron két hét szabadságot vett ki, egy hetet Németországban töltött családjával egy lakóhajón, aztán egy hétig a balatonőszödi kormányüdülőben pihent. Emellett a kormányfő már hagyományosan külföldön, leggyakrabban Ausztriában tölti a karácsonyt és a szilvesztert, ha az idei évben is így tesz akkor közel 30 napot lesz szabadságon.


- Erről az ügyről nem tudok semmit mondani. Minden képviselőnek joga van a frakcióvezetéssel egyeztetve szabadságra menni, Gyurcsány Ferencnek is. Én itt leszek – kommentálta szűkszavúan a kormányfő váratlan spanyol nyaralását Tóth Károly, szocialista honatya.
A MeH-nél annyit közöltek: a kormányfő rendkívüli munkatempót diktál magának egész évben, még a hétvégéken is dolgozik, pihenésre csak ritkán enged időt magának. Ezt mutatja az is, hogy a tavalyi évről összesen 71 nap szabadsága maradt a kormányfőnek. A miniszterelnöknek az idei évre 40 nap szabadság jár, eddig azonban - a mostani 4 nappal együtt - csupán 25 napot vett ki, azt is a tavalyról áthozott szabadságából.
A parlamentben ehéten futó ügyek kapcsán azt írták: a következő napokban sem áll meg tehát az élet: a kormány már döntött a gyűlöletbeszéddel kapcsolatban, mint ahogy a költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb döntéseket is meghozta. A miniszterelnököt távollétében a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter, Kiss Péter helyettesíti.
e.
http://www.borsonline.hu/news.php?hid=5226
Figyeljük meg a szóhasználatot: váratlanul ismét, kivétel nélkül, meglepő a csend...

Az érzelmi húrokat pengető első rész után jön a Meh hivatalos álláspontjának meglehetősen szószátyár ismertetése, de előbb a kedvencem: Tóth Károly szocialista honatya (miért pont őt kérdezték meg?) nem-reakciója:): "Erről az ügyről nem tudok semmit mondani"

Így vastagszik a cikk...



És hogy néz ki ugyanez a hír az MTI-nél:
Szabadságra ment Gyurcsány Ferenc miniszterelnök - tudta meg az MTI vasárnap. Daróczi Dávid kormányszóvivő megerősítette: a miniszterelnök szabadságra utazott családjával az őszi szünetre. Gyurcsány Ferenc, felesége és a gyerekek öt napot töltenek Spanyolországban, a költségeket természetesen saját maguk fedezik - tette hozzá. Az MTI úgy tudja, a miniszterelnök jövő szombaton már újra Magyarországon lesz. A kormányszóvivő közölte: a miniszterelnököt a szabadsága alatt Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter helyettesíti.
http://mti.hu/cikk/236110/

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvarter.blog.hu/api/trackback/id/tr29212942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása